A távmunka „szépségei”: mosógép zavarta meg Mourinho interjúját

José Mourinho, a Tottenham labdarúgócsapatának vezetőedzője éppen a Liverpool elleni, angol bajnoki mérkőzés előtti online sajtótájékoztatóját tartotta, amikor furcsa zaj ütötte meg a fülét.

Magyar Nemzet
2020. 12. 17. 13:05
José Mourinho
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járványhelyzet miatt kialakult távmunkavégzés olykor mulatságos helyzeteket idézhet elő, amikor online megbeszélés közben megjelenik a háttérben egy, az irodára nem jellemző „elem”, mint egy kíváncsi gyermek, egy figyelemre ácsingózó háziállat, vagy éppen egy mosógép, mint az történt José Mourinho esetében.

A Tottenham mestere kedden online sajtótájékoztatót tartott csapata Liverpool elleni bajnoki mérkőzése előtt. Egy riporter Harry Winksszel kapcsolatban érdeklődött a portugál edzőtől, de Mourinho furcsálló tekintettel nézelődni kezdett, látszott, hogy valami elterelte a figyelmét.

– Valamilyen zajt hallok a háttérben, ami nagyon hangos – magyarázta a tréner.

– Az ön házából jön ez a hang, John? – kérdezte a kérdést feltevő újságírót a portugál segítője.

– Elnézést, azt hiszem, hogy a mosógépem hallhatják – mondta az újságíró.

– Már leállt – nyugtázta nagy mosollyal az arcán José Mourinho.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.