A távozó Mirsad Terzićnek Veszprém marad a második otthona

A bosnyák kézilabdázónak kilenc-kilenc bajnoki cím és Magyar Kupa-győzelem szerepel a dicsőséglistáján.

Magyar Nemzet
2020. 05. 16. 16:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mirsad Terzić bosnyák válogatott kézilabdázó 11 év után elszerződik Veszprémtől, a 36 éves balátlövő a nyártól a lengyel Wisla Plock együttesében folytatja a pályafutását. Terzić roppant népszerű Veszprémben, ma délelőtt a közösségi oldalán búcsúzott el a magyar várostól.

„Eljött a nap, amikor köszönetet kell mondanom Veszprém csodálatos embereinek az itt eltöltött tizenegy évemért. Köszönöm a vezetőimnek és minden edzőmnek, akikkel együtt dolgozhattam, mindegyikőtöktől sokat tanultam. Tisztelettel gondolok rátok. Köszönet minden irodai barátomnak és az orvosoknak, a gyógytornásznak, a masszőrnek! Köszönöm a barátaimnak az öltözőben a csodálatos pillanatokat és a közös harcokat, és külön köszönet a szurkolóknak a feltétel nélküli támogatásért ennyi éven át! Sajnálom, hogy a koronavírus okozta helyzet miatt nem tudok személyesen elbúcsúzni. Egy új kihívás áll előttem, de Veszprém mindig is a második otthonom lesz, így nem köszönök el, csak sok szeretettel minden jót kívánok!”

Mirsad Terzić 2009-ben a horvát Celjétől szerződött Veszprémbe, ahol kilenc-kilenc bajnoki cím és Magyar Kupa-győzelem szerepel a dicsőséglistáján.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.