Aïssa Laïdouni minden meccset meg akar nyerni a Fradiban + videó

A Ferencváros labdarúgócsapatának új edzőtáborába elutazott az egyik új szerzemény, a francia Aïssa Laïdouni is, aki elégedetten nyilatkozott a tapasztalatairól. A magyar bajnok az edzőtábor idején négy felkészülési mérkőzést játszik.

Magyar Nemzet
2020. 08. 01. 13:47
null
Forrás: fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már Aïssa Laïdouni is hamarosan bemutatkozhat a Fradiban. Péntek óta ismét az ausztriai Bad Radkersburgban edzőtáborozik a Ferencváros. A magyar bajnok két hetet már eltöltött ebben a városban, most visszatért, és augusztus 10-ig négy felkészülési mérkőzést játszik majd.

Augusztus 4-én a szlovéniai Radenciben a szlovén élvonalbeli NK Tabor Sezana, egy nappal később pedig, szintén Szlovéniában, Gornja Radgonában a szlovén másodosztályú bajnok, tehát a következő idényben már az első osztályban szereplő NK Koper lesz a Fradi ellenfele. Ezt követően augusztus 8-án Bad Radkersburgban lép pályára a háromszoros osztrák bajnok Sturm Graz ellen, egy nappal később pedig a tizenkétszeres cseh bajnokcsapattal, a Sparta Prahával találkozik Wolfsbergben; valamennyi mérkőzés 17.00-kor kezdődik.

Erre az edzőtáborra már elutazott a Ferencváros legújabb igazolása, a francia Aïssa Laïdouni is. Az algériai származású játékos a francia Angers SCO akadémiáján nevelkedett, a felnőttcsapatban 2016. április 2-án mutatkozott be egy Troyes elleni élvonalbeli mérkőzésen, majd 2016 és 2018 között kölcsönben szerepelt az akkor francia harmadosztályú Les Herbiers és Chambly csapatainál. Ezt követően 2018 és 2020 között ötvenhárom mérkőzésen hét gólt szerzett a román első osztályú Voluntari együttesében.

A Ferencváros honlapja beszélgetést közölt a francia futballistával, aki többek között elmondta, hogy remekül érzi magát új klubjában.

– Remek körülmények közé csöppentünk, itt aztán tényleg csak a futballra, a felkészülésre kell koncentrálnunk! A hotelből kiérve szinte azonnal az edzőpályán vagyunk, a pálya és a szállás pedig kiváló, tehát minden adott hozzá, hogy kizárólag a feladatunkra összpontosíthassunk. Mindenki nagyon segítőkész, sokat beszélgetünk, a beilleszkedéssel aligha lesz gond. Látszik, hogy ez a csapat jó közösséget alkot, boldog vagyok, hogy immár én is ehhez a közösséghez tartozom. Bízom benne, hogy együtt sok nagy sikert fogunk elérni.

A céljairól szólva így fogalmazott: – Szeretném kiharcolni a helyemet a csapatban, hogy amikor tétmérkőzések következnek, minél többször a kezdőcsapat tagja lehessek. Ha minden meccset megnyerünk az új idényben, és én is rendszeresen játszom majd, boldog leszek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.