Az Atlético Madrid kinézte magának Szalai Attilát az Eb-n

Egybehangzó török és spanyol sajtóhírek szerint a Fenerbahce magyar légiósát, Szalai Attilát szerződtetné a spanyol labdarúgó-bajnokság címvédője, az Atlético Madrid – írja az Nso.hu.

Magyar Nemzet
2021. 06. 17. 13:21
null
Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport korábban már beszámolt róla, hogy a La Ligában szereplő Sevilla és a Premier League-ben érdekelt Leicester City is szerződtetné Szalai Attilát. Elképzelhető azonban, hogy a spanyol bajnok Atlético Madrid lehet a végső befutó, ugyanis a Mundo Deportivo értesülése szerint folyamatosak a tárgyalások a 23 éves magyar védő klubja, a Fenerbahce és a „matracosok” között. A török sportnapilap, a Fanatik szerint olyannyira komoly az Atlético érdeklődése, hogy játékosmegfigyelőt küldött a Magyarország–Portugália összecsapásra, amelyen a vereség ellenére Szalai jól teljesített, és beleillik az Atlético defenzív típusú játékstílusába.

A bal- és középhátvédként is bevethető az Apollon Limassolt télen elhagyva csatlakozott a Fenerhez, amely korábbi hírek szerint legalább 25 millió eurót kérne a magyar válogatott védőért, de ajánlatokat csak a nyári – részben magyar rendezésű – Európa-bajnokság után hallgat meg, mert azt reméli, ott még feljebb mehet a 23 éves játékos vételára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.