Az olasz rendőrség vizsgálatot indított Cristiano Ronaldo ellen

Az olaszországi Aosta település rendőrsége vizsgálatot indított Cristiano Ronaldo ellen, aki sítúrájával megszeghette a kormány koronavírus-járvány elleni előírásait – számolt be róla az ANSA olasz hírügynökség.

Magyar Nemzet
2021. 01. 28. 16:22
Cristiano Ronaldo
epa08882089 Juventus' Cristiano Ronaldo before the Italian Serie A soccer match Genoa CFC vs Juventus FC at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 13 December 2020. EPA/SIMONE ARVEDA Fotó: SIMONE ARVEDA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ANSA hírügynökség értesülése szerint a helyi rendőrség e heti, courmayeuri sítúrájával kapcsolatban vizsgálódik, amelyet a Juventus labdarúgója barátnője, Georgina Rodriguez 27. születésnapja alkalmából szervezett.

A koronavírus-járvány miatt Val d’Aostába nem engedélyezett a beutazás, mivel a régió a közepes-magas rizikófaktorú, azaz narancssárga zónába tartozik.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez decemberben
Fotó: EPA/Ali Haider

Cristiano Ronaldo nem először került bajba a járványhelyzet miatt hozott szabályok megsértése miatt. A játékosról októberben a portugál válogatott táborában állapították meg, hogy megfertőződött a koronavírussal, de a 35 éves labdarúgó a karanténkötelezettsége ellenére, idő előtt visszatért Torinóba. Akkor Vincenzo Spadafora olasz sportminiszter szópárbajba keveredett a sztárral, aki ellen ősszel is vizsgálatot indítottak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.