Teljesen normális – Bruno Fernandes az ordibálásról Lindelöffel

Bruno Fernandes szerint teljesen normális volt, ahogy ordibáltak egymással a csapattársával, miután a Sevilla megszerezte a vezető, s mint kiderült, győztes gólt a Manchester United ellen. A 2-1-es sikerrel a Sevilla jutott az Európa-liga döntőjébe, a Vörös ördögök pedig végre mehetnek nyaralni…

2020. 08. 17. 9:37
null
Bruno Fernandes biztos lábbal lövi a büntetőket Fotó: Ina Fassbender Forrás: MTI/EPA/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 78. percben dőlt el a mérkőzést. Navas cselezgetett a jobb szélen, szépen középre tekert, a United védői egymásra vártak, Luuk de Jong köszönte, s dropból a hálóba passzolt.

A gól után a United karmestere, Bruno Fernandes – aki büntetőből vezetést szerzett – éles szóváltásba került a Sevilla góljánál elmélázó Lindelöffel.

A mérkőzés után a portugál, aki az idény során mind a 14 tizenegyesét értékesítette, azt mondta, teljesen normális, ami közte és Lindelöf között történt.

– Normális, hogy olykor veszekszünk. Ez nem Viktorról (Lindelöf) és rólam szól. A futballban minden meccsen történik hasonló. Elkövetünk hibákat, és fejlődni akarunk, ennyi az egész – jegyezte meg olyan faképpel Fernandes, hogy az alakítás Al Pacinónak is becsületére vált volna a Keresztapában.

A portugál a végén aztán kimondta, mi a teendő: – Most már itt az ideje, hogy lazítsunk, pihentessük a lábunkat…

Ole-Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője pontosan tudja, utólag már nincs értelme gerjeszteni a feszültséget.

– Martiallal szerintem szabálytalankodtak a gól előtt, a beadásnál Wan-Bissaka Lindelöfre várt, ő viszont az érkező játékosokra figyelt. Szóval, nem volt szerencsénk. Érhető, hogy kicsit frusztráltak a fiúk, de most már túl kell lépnünk a történteken – jegyezte meg Solskjaer.

A Unitednek nyilván fáj a vereség, de összességében – különösen az őszhöz képest – jó idényt zárt, a harmadik helyen végzett a Premier League-ben, s a következő idényben a Bajnokok Ligájában indulhat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.