Dzsudzsák Balázs aláírt Debrecenben, és bajnoki címet ígért

A DVSC bejelentette Dzsudzsák Balázs szerződtetését. A tizenkét év után visszatérő labdarúgó akaraterőt és vehemenciát ígért a Nagyerdei Stadionba miatta kilátogató szurkolóknak. Mint mondta, azzal válik teljessé a pályafutása, hogy újra a Debrecen mezét ölti magára.

Magyar Nemzet
2020. 09. 22. 16:29
null
Forrás: dvsc.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok-sok várakozás és izgalom után a DVSC végre hivatalosan is bejelentette érkezését. A 108-szoros válogatott labdarúgó 16:45-kor lépett ki a nagyjából 1500-2000 szurkoló elé a pályára a Nagyerdei Stadionban. A kilátogató debreceniek tapssal köszöntötték a klub saját nevelésű visszatérőjét, aki röviden beszélt hozzájuk, mielőtt megkezdődött a nyilvános edzés, amelyen már Dzsudzsák is részt vett.

Dzsudzsák Balázs bemutatása miatt telt meg egy szektor a Nagyerdei Stadionban. – Fotó: Szalay Attila

 

– Köszöntök mindenkit itthon tizenkét év után – kezdte Dzsudzsák, akinek a hangján lehetett érezni, hogy elérzékenyült. – Ha most valaki itt állna mellettem, hallhatná, hogyan zakatol a szívem. Úgy érzem, hogy a szüleimmel mertünk nagyot álmodni Nyírlugosról indulva. Külföldön eltöltött évek, Európa-bajnoki szereplés, holland bajnoki cím van a hátam mögött, de úgy lesz teljes a pályafutásom, hogy ide tértem haza. Csak köszönetet mondhatok a szüleimnek, a gyerekkori edzőimnek és ennek a városnak, hogy ilyen messzire jutottam. Ahogy eddig mindig, ki akarom tenni a szívemet a pályára, ugyanazzal az akaraterővel és vehemenciával szeretnék játszani, mint amit megszokhattak tőlem. Azért jöttem, hogy segítsek visszajuttatni a csapatot az NB I-be. Tizenkét éve úgy mentem el innen, hogy a magasba emeltem a bajnoki címért, a kupa- és szuperkupa-győzelemért járó trófeát, és bízom benne, hogy hamarosan ezt az NB II bajnokaként is megtehetem majd.

A klub egyelőre nem közölte, hogy a 33 éves Dzsudzsák szerződése meddig érvényes a DVSC-vel.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.