Egy korongra az aranytól a Ferencváros

Magyar Nemzet
2019. 04. 01. 8:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton és tegnap is nyert az FTC Csíkszeredában a magyar központú jégkorongbajnokság, az Erste-liga fináléjában, így összesítésben 3-1-re vezet, azaz egyetlen győzelem választja el az aranyérem megszerzésétől.

Az első két gólgazdag budapesti mecc­s (az FTC szempontjából 3-7, illetve 7-2) után két szoros találkozó következett. Szombaton a Fradi 1-1-es rendes játékidő után a – négy a négy elleni – hosszabbítás 68. percben ütötte be a győzelmet érő találatot. Tegnap a zöld-fehérek az első húsz percben elhúztak 2-0-ra, a második harmadban a hazaiak Becze két góljával egyenlítettek, s az utolsó játékrészben már érett az újabb hosszabbítás, ám Rantanen gólja az 57. percben a Ferencváros újabb sikerét jelentette. Kedden Budapesten következik az ötödik mérkőzés, az FTC az aranyéremért, a Csíkszereda az életben maradásért lép pályára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.