Előbb mozdul a milánói dóm, mint Messi

Antonio Conte, az Internazionale vezetőedzője szerint előbb mozdul a milánói dóm, mint Lionel Messi.

Ch. Gáll András
Forrás: MTI2020. 07. 31. 17:24
Messi
Messinek fél óra is elég volt arra, hogy eldöntse a meccset Fotó: Andreu Dalmau Forrás: MTI/EPA/EFE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előbb mozdul a milánói dóm, mint legalábbis így vélekedik Antonio Conte, az Internazionale vezetőedzője.

Négy idényre szóló, évente 65 millió eurós fizetést biztosító szerződést kínál Lionel Messinek az Internazionale a Gazzetta dello Sport szerint. Az olasz újság úgy tudja, a milánói futballklub jövő nyáron kötne megállapodást az FC Barcelona argentin világsztárjával, amikor lejár a kontraktusa, így ingyen igazolhatóvá válna. Az elképzelés megvalósíthatósága ugyan erősen kérdéses, mégis sokadszorra felmerül, legutóbb annak a hírnek a kapcsán, hogy a 33 éves Messi édesapja, egyben ügynöke nemrég házat vásárolt Milánóban, ráadásul az Inter klubirodájának közelében.

Lionel Messi aligha hagyja el Barcelonát
Fotó: MTI/EPA/Andreu Dalmau

Massimo Moratti, az Inter korábbi elnöke az értesülésre így reagált: „Szerintem Messi idejövetele egyáltalán nem megvalósíthatatlan álom számunkra.”

Az argentin sztár leigazolását ugyanakkor irreálisnak látja a vezetőedző, Antonio Conte, aki úgy fogalmazott, hogy „könnyebb a milánói dómot átvinni Barcelonába, mint Messit Barcelonából az Interbe”.

Az ügyben legutóbb a hét elején nyilvánult meg az FC Barcelona elnöke, Josep María Bartomeu, aki azt mondta, nincs kétsége afelől, hogy a labdarúgócsapat kapitánya, Lionel Messi meghosszabbítja szerződését a katalán klubbal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.