Gheorghe Hagi klubja a Honvédból vásárolhat védőt

Román sajtóértesülések szerint a román első osztályú FC Viitorul Constanța szerződteti a Honvéd moldovai válogatott védőjét, Artur Crăciunt.

Forrás: NSO2021. 02. 06. 16:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Telekom Sport sporttelevízió szerint a román első osztályú FC Viitorul Constanța szerződteti a Budapest Honvéd moldovai válogatott védőjét, Artur Crăciunt.

A 22 éves középhátvéd tavaly nyáron igazolt az NB I-be, a Honvédnál nem váltotta meg a világot, két meccsen összesen hét percet játszott. Crăciun Magyarországra jövetele előtt is román klubban szerepelt: az előző idényben a másodosztályú kolozsvári Universitatea játékosa volt.

A Telekom Sport szerint a moldovai válogatott labdarúgó már megérkezett a román élvonal kilencedik helyén álló klub, a Gheorghe Hagi akadémiával szoros partnerkapcsolatban álló klub ovidiui bázisára, és rövidesen hivatalosan is bejelentik a szerződtetését.

A Honvéd egyelőre nem adott hírt a játékosa esetleges klubváltásáról.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.