Kaposváron is győzött az Fradi

A címvédő Ferencváros egygólos győzelmet aratott a remekül küzdő, sereghajtó Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Forrás: MTI2019. 12. 01. 20:12
Isael; Naldo
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosiak – akik 1977 után először és mindössze másodszor nyertek a somogyi megyeszékhelyen – ezzel ismét az élen állnak, s immár 11 meccse veretlenek a bajnokságban.

Bátran kezdett a hazai csapat, amely gyorsan meg is szerezte a vezetést, de sokáig nem örülhetett, mert a bajnok szinte azonnal egyenlített. A gyors gólváltás után már az FTC irányított, és egy szabadrúgást követően – a duplázó Isael beadásnak szánt lövése elment a teljes kaposvári védelem mellett – meg is szerezte a vezetést. Bár az első félidő hajrájában a házigazdák ismét aktívabban támadtak, a szünetig nem változott az állás.

A fordulás után is lendületben maradt a Kaposvár, s egy szép átlövéssel sikerült egyenlítenie. A vendégek előtt is adódtak lehetőségek, de a befejezésbe rendre hiba csúszott, mígnem Boli a hajrához közeledve már kihasznált egy helyzetet.

Az utolsó negyedóra a Ferencvárosé volt, amely lőtt még egy kapufát is, de újabb gól már nem esett.

Az újonc hazaiak ezzel szemben sorozatban hetedszer kaptak ki, és csupán hat pontot szerezve utolsók.

OTP Bank Liga, 14. forduló:

Kaposvári Rákóczi FC-Ferencvárosi TC 2-3 (1-2)

Rákóczi Stadion, 4115 néző, v.: Bogár

gólszerzők: Ádám (11.), Csiki (64.), illetve Isael (13., 31.), Boli (75.)

sárga lap: Nagy K. (74.), Vachtler (84.), illetve Heister (24.), Zubkov (67.)

Kaposvári Rákóczi FC:

Slakta – Vachtler, Fodor, Nagy T., Hadaró – Jakimiv (Nagy K., 61.), Nagy J., Csiki, Nagy R. (Balázs, 79.) – Beliczky (Zsiga, 81.), Ádám

Ferencváros:

Gróf – Lovrencsics, Blazic, Botka (Frimpong, 75.), Heister – Haratin, Ihnatenko – Zubkov, Isael, Nguen (Sigér, 80.) – Boli (Szihnyevics, 89.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.