Közel hatezer néző és dráma a fehérorosz kupadöntőn + videó

Belaruszban vasárnap játszották a labdarúgókupa döntőjét, ami Minszkben drámai végjátékot hozott.

2020. 05. 24. 21:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fehéroroszországban, avagy manapság már hivatalos: Belaruszban vasárnap játszották a labdarúgókupa döntőjét, ami Minszkben drámai végjátékot hozott: a BATE Boriszov és a Dinamo Breszt összecsapása 90 perc után 0-0-ra állt, majd 120 perc után is, de még ment a hosszabbítás hosszabbítása, és a BATE a 121. percben egy szöglet utáni tűzijátékot követően megszerezte a győztes gólt (1-0). A BATE 2006, 2010, és 2015 után negyedszer nyerte meg a kupát. Az országban Európában kivételesen nem zárt kapuk mögött játsszák a mérkőzéseket, és a kupadöntőt 5761-en tekintették meg. A szurkolók közül többen viseltek maszkot, de a lelátón azért nem az volt a jellemző, hogy a drukkerek különösebben ügyeltek volna a távolságtartásra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.