Kuttor szerint ki akarják végezni őket – ebből még baja lehet

Indulatosan nyilatkozott Kuttor Attila, a Mezőkövesd labdarúgócsapatának vezetőedzője azután, hogy az NB I-ben dobogóra hajtó együttese szerdán hazai pályán 1-0-ra kikapott a kiesés ellen harcoló Debrecentől.

2020. 06. 24. 21:04
Kuttor Attila
Kuttor Attila a Mezőkövesdből kihozta a maximumot Fotó: Czeglédi Zsolt Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB I 32. fordulójában szerdán a Debrecen úgy nyert 1-0-ra Mezőkövesden, hogy a Haruna Garba egy szabadrúgás után a 89. percben fejessel talált be. A jelenetet utólag kikockázva egyértelmű, hogy a játékos a labda elrúgásának pillanatában lesen állt. Andó-Szabó Sándor játékvezető még az első félidőben érvénytelenítette a kövesdi Budu Zivzivadze találatát, fordulás után pedig a hazaiak egy büntetőt is követeltek, amikor a DVSC-s Szatmári Csaba kezére vágódott a labda a tizenhatoson belül.

A lefújás után Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője az M4 Sport kamerája előtt élesen kifakadt a bíráskodás ellen, és a Magyar Labdarúgó-szövetségnek is odaszúrt. A zaklatott nyilatkozata az adásban nem hangzott el, hiszen már továbbkapcsoltak a következő mérkőzésre, de az M4 Sport Facebook-oldalán megtekinthető. A lényegi rész:

– Nem tudok mit mondani a saját játékosaimnak akkor, amikor egy szabályos gólt elvesznek tőlünk, az ellenfelünk pedig egy lesgóllal nyeri meg a mérkőzést. Mérkőzések óta ki akarnak minket végezni. […] Megnéztük a videót, bátran merem állítani, hogy mi szabályos gólt rúgtunk, az ellenfél pedig egy lesgólt fejelt. Nyugodtan indulhat az Európa-ligában az, aki akar, vagy akit az MLSZ megjelöl, de a munkánkat, amit leteszünk a pályára, a teljesítményt, most már hétről hétre veszik el tőlünk. Mi nem a Real Madrid vagyunk, aki nyolc gólt tud rúgni ebben a helyzetben, mi egyet tudunk, amivel lehet, hogy meg lehetett volna nyerni a mérkőzést.

A teljes nyilatkozat:

Mondani sem kell, hogy máris záporoznak a hozzászólások, és sok debreceni szurkoló is igazat ad Kuttor Attilának. Abban pedig teljes az egyetértés, hogy a tréner nagyon megütheti a bokáját a kritikus nyilatkozata miatt, hiszen az MLSZ ilyen esetben rendre eltiltással büntet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.