Nagy László könnyek között búcsúzott

Szilágyi
2019. 05. 11. 9:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A könnyeivel küszködött a harmincnyolc éves, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes tegnap a népligeti Telekom-székházban, amikor bejelentette, hogy a szezon végén lezárja huszonkét éves sportolói pályafutását.

Az eseményen a távközlési vállalat közölte, hogy 2022-ig meghosszabbította a rekordbajnokkal kötött támogatói szerződését. Nagy Lászlónak már régóta a levegőben lógó bejelentése mindent vitt: a kétszeres olimpiai negyedik helyezett jobbátlövő köszönetet mondott nevelőegyesületének, a Szegednek, név szerint kiemelte Hajnal Csabát és Kálomista Gábort, akik 2012-ben hazacsalogatták Barcelonából. Az átlövő Csík Zoltánt is méltatta, amiért helyet biztosít neki a klub vezetésében, és a következő szezontól a Telekom Veszprém sportigazgatójaként dolgozhat.

„A sportigazgató a legfontosabb ember a klubban, aki ért a sporthoz, akire rá lehet bízni a klubot. Márpedig Nagy László a legalkalmasabb arra, hogy sportszakmai szempontból rábízzuk a Telekom Veszprém jövőjét” – fogalmazott Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.

Nagy Lászlóra még két fontos feladat vár ebben a szezonban: május 23-án és 26-án a Mol-Pick Szeged ellen csapatával megpróbálja visszahódítani a bajnoki címet, majd Kölnben a június első hétvégéjén esedékes Bajnokok Ligája Final Fouron koronázhatja meg sikerekben gazdag pályafutását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.