Négy ezüstéremmel zárták a magyarok az evezős ergométeres vb-t

Forrás: MTI2020. 02. 09. 10:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar versenyzők négy ezüstéremmel zárták az evezős ergométeres világbajnokságot Párizsban, miután a zárónapon Pető Zsolt ismét második lett.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a magyar válogatott színeiben küzdő paraevezős Pető Zsolt (PR1) szombaton 2000 méteren szerzett ezüstérmet. A számot az a francia Pascal Daniere nyerte meg, aki pénteken 500 méteren is Pető előtt végzett, a magyar versenyző ezúttal fél távig tudta tartani vele a lépést.

A magyarok közül a nyitónapon hárman végeztek másodikként a rövidebb távon: Pető mellett a szintén válogatottként versenyző paraevezős Tóth Balázs (PR3-ID), valamint Siska Bettina (Arrabona EK) a női ifjúságiak között.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.