Pimasz büntető és óriási bombagól a kiscsapatoktól

A héten zajlik a spanyol labdarúgó Király-kupa második fordulója. Az élvonalbeli csapatok ebben a körben szálltak be a sorozatba, de a Getafe és a Celta Vigo számára egyben a végállomást is jelentette a második kör.

Magyar Nemzet
2021. 01. 06. 13:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiütötte elsőosztályú ellenfelét a mindössze öt éve alapított UD Ibiza Eivissa a spanyol labdarúgó Király-kupában. A harmadosztályban szereplő klub Manu Molina pimasz tizenegyese (a videón 2:27) után már 4-0-ra is vezetett a Celta Vigo ellen. Az élvonalbeli klub felzárkózott, de 4-2-nél büntetőt hibázott, és végül 5-2-re kikapott.

Búcsúzott a Getafe is, amely 1-0-ra kapott ki a szintén harmadik ligás Córdoba otthonában. A Marbella csak közel járt a bravúrhoz, de végül hosszabbítás után 3-2-re kikapott a Real Valladolidtól.

Simán kikapott a Zamora a Villarrealtól (1-4), de legalább Ramos becsületgólja (a lenti videón 2:27-től) szépségdíjasra sikerült.

A Sevilla 2-0-s győzelemmel búcsúztatta a Linarest, míg a másodosztályú csapatok összecsapásán az Alcorcón hátrányból fordítva nyert 2-1-re a Real Zaragoza ellen.

Szerdán és csütörtökön további huszonkét mérkőzést rendeznek a Király-kupában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.