Rebrov utódja a Kisvárda ellen mutatkozik be az NB I-ben

A Magyar Labdarúgó-szövetségben kisorsolták a 2021–2022-es szezon első fordulóinak párosítását. A kupagyőztes Újpest FC és a bajnoki ezüstérmes Puskás Akadémia mérkőzésével kezdődik a labdarúgó NB I új idénye július utolsó hétvégéjén. A címvédő Ferencváros a Kisvárda ellen kezd, majd a második fordulóban a Mol Fehérvár ellen játszik rangadót.

Magyar Nemzet
2021. 06. 16. 14:54
null
Peter Stöger a Groupama Arénában debütál Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A június elején kinevezett Peter Stöger a Kisvárda ellen vezetheti először NB I-es mérkőzésen a Ferencvárost. A találkozót július 31-én játsszák. Szergej Rebrov utódja a következő fordulóban rangadón dirigálhatja a Fradit, a címvédő Mol Fehérvár vendége lesz augusztus 7-én.

Peter Stöger (balra) Kisvárdán mutatkozik be a Ferencváros hazai közönsége előtt
Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly

A július utolsó hétvégéjén rajtoló futballszezon első mérkőzését az Újpest és a Puskás Akadémia játssza. A kupagyőztes és az előző bajnokság ezüstérmese a Szusza Ferenc-stadionban találkozik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.