Ronaldo méhcsípés miatt nem játszhat a Nemzetek Ligájában

Cristiano Ronaldo, a portugál futballválogatott sztárja nem léphet pályára Portóban a horvátok elleni esti Nemzetek Ligája-mérkőzésen, mivel egyik lábujját méhcsípés érte.

Forrás: MTI2020. 09. 05. 20:44
CRISTIANO RONALDO
Szocsi, 2018. június 30. A portugál Cristiano Ronaldo az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntõjének Uruguay – Portugália mérkõzésén a szocsi Fist Stadionban 2018. június 30-án. (MTI/AP/Themba Hadebe) Fotó: MTI/AP/Themba Hadebe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kimaradását alig pár órával a 20.45-kor kezdődő meccs előtt jelentette be sajtótájékoztatóján Fernando Santos, a vendéglátó együttes szakvezetője, aki elárulta, hogy a Juventus 35 éves támadója a balszerencsés eset miatt szerda óta nem edzett.

Ronaldo eddig 164 alkalommal játszott a portugál válogatottban, és 99 gólt szerzett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.