Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 17., hétfő, Paszkál napja
HÍR TV – BAYER SHOWNekik a profit számít, az emberélet nem.
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/sport/slovan-bratislava-8554074/

Játék nélkül juthat tovább a Klaksvíg Holmanék ellen

Nemzeti Sport

Az újabb és vélhetően utolsó fejezete is elszomorító a Slovan Bratislava botrányának. A pozsonyi együttesnek szerdán kellett volna játszania a Bajnokok Ligája selejtezőjét a Feröer szigeteken a Klaksvíg ellen, ám a mérkőzésre nem kerülhetett sor, mert a szlovákok fizioterapeutájának pozitív volt a koronavírustesztje. A feröeriek azt követelték, hogy a küldöttség azonnal hagyja el az országot. Az UEFA úgy határozott, hogy a Slovan lejátszhatja a meccset, de csak olyan összetételű kerettel utazhat a szigetekre, amelynek egyetlen tagja sem szerepelt az eredetiben. Ez meg is történt, a szlovákok elutaztak, soraikban a magyar Holman Dáviddal, ám kiderült, ebben a társaságban is van fertőzött.

Negyedórával a mérkőzés előtt a feröeri csapat a pályán melegített, a Slovan játékosai nem jöttek ki, bár a kezdőcsapatot kihirdették, benne Holmannal. A meccset nem kezdték el idejében, majd 18.10-kor jelezték, hogy újra elhalasztották a mérkőzést, amelyről az UEFA szerdán azt írta, legkésőbb pénteken kell lejátszani. Így, mivel az ellenfél nem állt ki, minden bizonnyal 3-0-lal jóváírják a feröeri bajnoknak a párharcot, és minden bizonnyal a Klaksvík játék nélkül jut tovább és lesz a svájci Young Boys ellenfele a jövő heti következő fordulóban.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Koronavírus

Arccal az ötmillió beoltott felé
Hollik István szerint az oltásellenesség mindegyik formájában jeleskedett a baloldal.

Magyarország 2020

Átfogó kötet az Orbán-kormány intézkedéseinek az elemzéséről
Orbán Balázs lapunkkal közölte: ez az évtized akkor válhat meghatározóvá, ha a jelen és a jövő generációja továbbviszi a gondolkodásmódbeli átalakulást.

Fake News

HVG-álhír: nincs benne a portói nyilatkozatban a „gender equality”
A balliberális lap tévesen idézte a dokumentumot, amelyben valójában a magyarok által támogatott kifejezés szerepel.

Aktuális

Milliós összeggel támogatja a fővárosi Fidesz az árva gyerekeket
A szülői szeretet pótolhatatlan, de egy kis odafigyeléssel és anyagi segítséggel talán enyhíthető a gyerekek nélkülözése.

Fricz Tamás blogja

A pedofilgyanús Foucault, avagy számít-e az erkölcs a szakmai teljesítmény megítélésénél?
Előrebocsátom: nem hiszem, hogy tökéletesen megválaszolható a kérdés. 
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!