Szergej Rebrov: Természetes, hogy sokan fáradtak voltak

A labdarúgó NB I 26. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén a listavezető Ferencváros, bár a 70. perctől emberelőnyben volt, csak 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában. Szergej Rebrov vezetőedző azonban nem elégedetlen.

Magyar Nemzet
Forrás: Fradi.hu2020. 06. 01. 9:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nehéz meccs volt, a harmadik nyolc nap alatt, természetes, hogy sokan fáradtak voltak. Örülök ennek a pontnak, mert tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, ellenfelünk nem véletlenül állt a negyedik helyen a forduló előtt. A második félidőben kicsit változtattunk, de sajnos nem sikerült győznünk. Nem tudunk mindig nyerni, ma sok helyzetet kialakítottunk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Elemeznünk kell a meccset és menni előre, fontos találkozók várnak még ránk – nyilatkozta Szergej Rebrov a klub honlapján.

A Mol Fehérvár is döntetlent játszott a fordulóban, így a Ferencvárosnak megmaradt a kilencpontos előnye a tabella élén.

– Minden meccset meg akarok nyerni, de ma ez az egy pont is értékes volt. Nem az ellenfelekkel foglalkozunk, hanem magunkkal, nem szeretnénk több pontot hullajtani a hátralévő fordulókban – mondta el Szergej Rebrov.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.