Szoboszlai eldöntötte: nyárra hazatér

Az osztrák bajnokság legjobbjának megválasztott 19 éves klasszis támogatja a belföldi turizmust.

Ch. Gáll András
2020. 07. 06. 13:49
null
Szoboszlai gólja után fogadja a társak jókívánságait Fotó: Redbullsalzburg.at
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szoboszlai itthon nyaral, értesült a Magyar Nemzet. Ezzel az osztrák labdarúgó Bundesliga legjobbjának megválasztott 19 éves klasszis – még ha nem is szándékosan, de – támogatja a világjárvány miatt nehézségekkel küszködő belföldi turizmust.

az osztrák bajnoki címét megvédő Red Bull Salzburg nyolcszoros magyar válogatott üdvöskéje , akit vasárnap, a Bundesliga utolsó fordulóját követően megválasztottak a szezon legjobbjának, most két hét szabadságra megy. Ilyenkor az lenne a megszokott, hogy kollégáihoz hasonlóan a Maldív-szigetekre, esetleg a thaiföldi Phuketbe, netán a Seychelles-szigetekre utazik el egy kis kikapcsolódásra – az utóbbi helyszín amúgy is népszerű, annak idején és Shane Tusup ott tartotta az esküvőjét –, de úgy tudjuk, Szoboszlai itthon nyaral, vélhetően a Balatonon.

Szoboszlai gólja után fogadja a társak jókívánságait
Fotó: Redbullsalzburg.at

Nem mintha nem engedhetné meg magának a trópusi kiruccanást, de valamiért úgy döntött, itthon költi el a Salzburgban megkeresett euróit. Vajha a kollégái is követnék a fiatal sztár gazdaságélénkítő jó szokását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.