Zinedine Zidane inkább megtartja magának a véleményét

Zinedine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint az ő véleménye nem fontos a hétfőn bejelentett szuperligával kapcsolatban.

Forrás: MTI2021. 04. 20. 17:42
Zinedine Zidane
Liverpool, 2021. április 14. Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetõedzõje a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntõjében játszott Liverpool - Real Madrid visszavágó mérkõzésen Liverpoolban 2021. április 14-én. MTI/EPA/Peter Powell Fotó: Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az egyetlen ember, aki erről a témáról beszélhet, az az elnök. Az én véleményem nem fontos. Én a holnapi mérkőzés miatt vagyok itt. Mindenkinek megvan a véleménye, de nem azért vagyok itt, hogy erről beszéljek, hanem hogy a bajnokságról és a Bajnokok Ligájáról. A többi nem az én dolgom – fogalmazott Zinedine Zidane egy nappal a cádizi bajnoki előtt.

A francia szakember minden, az Európai Labdarúgó-szuperligára vonatkozó kérdést visszautasított, szerinte az öltözőn belül sem ejtettek szót erről, mert kizárólag a szerda esti meccsre koncentrálnak.

A húszcsapatosra tervezett szuperligát hat angol – Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur, Chelsea, Manchester City –, három olasz – Juventus, AC Milan, Internazionale – és három spanyol – Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid – sztárklub hozta létre. A tervek szerint az új versenysorozatnak 15 állandó tagja lenne. Az ESL elnökének Florentino Perezt, a Real Madrid első számú vezetőjét választották meg.

A hétfői bejelentés heves ellenreakciókat és bírálatokat váltott ki politikai szinten is, az UEFA pedig jelezte, hogy eltiltják a válogatottól a Szuperligában játszókat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.