Újpest kezdeményezte, a ZTE elfogadta a mérkőzésük elhalasztását

Elmarad az Újpest és a Zalaegerszeg vasárnapra kiírt találkozója az OTP Bank Liga 11. fordulójában.

Forrás: MTI2020. 11. 20. 13:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Bár elkezdődtek az edzések, és napról napra többen vagyunk a pályán, a ZTE elleni mérkőzésnek úgy mentünk volna neki, hogy a csapat egy része még nem tért vissza, még mindig vannak pozitív tesztek. Akik edzenek, a hosszas kihagyás és a szervezetüket ért megterhelés miatt még nem alkalmasak a komolyabb fizikai igénybevételre, illetve van olyan játékosunk is, aki bár negatív, a szövődmények miatt még nem csatlakozhat” – áll az Újpest honlapján.

Egyelőre nem lehet megmondani, hogy Simon Krisztián és az Újpest legközelebb mikor futballozhat
Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

Az MLSZ Twitter-oldala arról számolt be, hogy a két csapat kérésére a versenybizottság elhalasztotta a találkozót, amelyet december 23-án, 14.30-kor pótolnak. Az Újpest korábban az MTK-tól és a DVTK-tól is halasztást kért, de ebbe egyik klub sem ment bele. A Diósgyőr ellen a lila-fehérek nem tudtak kiállni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.