Veszprémben folytatja a spanyol Rodrigo Corrales

Veszprémbe igazolt Rodrigo Corrales – közölte a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata vasárnap az MTI-vel. A klub három további játékosával is szerződést hosszabbított.

Forrás: MTI2019. 12. 15. 21:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a spanyol válogatott és a PSG Handball kapusa, Rodrigo Corrales négyéves szerződést írt alá Veszprémben.

A 202 centiméter magas 1991-es születésű kapus 2009-2016 közt a Barcelona igazolt játékosa volt, de kölcsönben 2012-2014 közt a spanyol BM Huesca, 2014-2016 közt pedig a lengyel Wisla Plock csapatában játszott. Utóbbi 2016-ban leigazolta és Lengyelországból került 2017-ben a PSG Handball-hoz. A spanyol válogatottal 2018-ban Európa-bajnok lett.

A Telekom Veszprém azt is bejelentette, hogy a jobbszélső Gašper Marguč, a balszélső Dejan Manaskov és az irányító Petar Nenadič is további két idényre a csapat játékosa lesz.

Nyáron lejáró szerződésüket 2022 júniusáig hosszabbította meg a klub vezetősége.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.