Vizsgálat indult a vírusprotokoll ellen vétő Cristiano Ronaldo ellen

Az olasz sportminiszter, Vincenzo Spadafora elmondása szerint vizsgálatot indítottak Cristiano Ronaldo ellen, mivel a portugál klasszis visszarepült Olaszországba a koronavírus-diagnózisa után.

Forrás: NSO2020. 10. 26. 8:55
Serie A - Genoa v Juventus
Soccer Football - Serie A - Genoa v Juventus - Stadio Comunale Luigi Ferraris, Genoa, Italy - June 30, 2020 Juventus' Cristiano Ronaldo reacts, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Jennifer Lorenzini - RC2WJH9IX9DG Fotó: Jennifer Lorenzini
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Spadafora már korábban is megjegyezte, hogy véleménye szerint a Juventus futballistája megsértette a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozására hozott biztonsági előírásokat azzal, hogy karanténkötelezettsége ellenére visszatért Torinóba a válogatottbeli feladatai után. Ronaldo az Instagramon jelentkezett élő videóval, melyben válaszolt a sportminiszter kritikájára is. – Tiszteletben tartom az előírásokat, hazugság, hogy megszegtem azokat. Visszatértem Portugáliából, a csapatommal betartottunk minden előírást. Mentőhelikopterrel utaztam vissza, és Torinóban sem kerültem kapcsolatba senkivel.

Megütheti a bokáját az ötszörös aranylabdás
Fotó: Jennifer Lorenzini/Reuters

Természetesen nem késett sokat Spadafora válasza sem, a sportminiszter arrogánsnak és tiszteletlennek írta le a portugált. – A játékosokat a képességeik nem hatalmazzák fel arra, hogy arrogánsak legyenek, tiszteletlenek a szervezetekkel szemben és hogy hazudjanak. Cristiano nem tisztelte a protokollt, és a Szövetségi Ügyészség vizsgálatot indított, hogy ez bebizonyosodjon – tette hozzá Spadafora.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.