Zajos meccsen kikapott a Fradi a vasárnapi matinén

Újabb edzőmeccset játszott a Ferencváros labdarúgócsapata. Az inkább második sorral felálló hazaiak 1-0-ra kikaptak a Mezőkövesdtől a vasárnapi matinén. A találkozón hangban ott voltak a szurkolók is.

Magyar Nemzet
2020. 05. 17. 12:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már a ZTE elleni meccs második félidejében is bejátszották a szurkolók hangját, a Mezőkövesd ellen az üres nézőtér dacára végig zúgott a szurkolók hangja. A Debrecen elleni, május 23-i bajnoki nyitányon már képben is ott lehetnek a fradisták, ha feltöltik a fotójukat a megfelelő digitális felületre.

Szergej Rebrov a Mezőkövesd ellen inkább a második csapatot küldte pályára. Így állt fel a Fradi:

FTC: Gróf (Varga Á., 60.) – Csontos, Frimpong, Otigba (Skvarka, a szünetben), Heister – Somália, Vécsei – Ramadan, Lódico, Szánthó (Zubkov, 82.) – Sihnevich.

Az eső miatt a nedves gyepen a küzdelem dominált. Talán inkább a Mezőkövesd akarata érvényesült, a győztes találatot a 48. percben a szerencsének is köszönhetően szerezte meg Kuttor Attila legénysége. A vendégcsapat a tizenhatos sarkáról végezhetett el szabadrúgást, Pekár László lövése megpattant Ammar Ramadan hátán, s becsapta Gróf Dávidot. A hajrában a csereként beállt Zubkov egyenlíthetett volna, de elpuskázta a nagy helyzetet.

– A mérkőzés elérte célját, játszottunk kilencven percet, az már csak a hab a tortán, hogy győzni is tudtunk – értékelt Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője.

A két csapat kora délután újból megmérkőzött egymással. Ekkor az összeállítások jobban emlékeztettek arra, amit március közepéig megszokhattunk.

FTC: Dibusz – Lovrencsics, Botka, Blazic, Civic – Sigér, Haratin – Zubkov (Skvarka, 46.), Isael (Szánthó, 84.), Tokmac – Boli

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Pillár, Nesterov, Vadnai – Cseri, Karnitski – Berecz, Besirovic, Zivzivadze – Jurina

Cseri góljára (29.) Haratin (56.) büntetőből felelt, így a találkozó 1-1-es döntetlenre végződött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.