Ilyen ruhában ment férjhez az ismert magyar DJ

Dj. Metzker Viktória és szerelme, Gaben csütörtökön fogadtak örök hűséget egymásnak.

Forrás: ripost.hu2022. 06. 03. 15:53
null
Fotó: Czako Balazs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Metzker Viki csütörtökön délután mondta ki a boldogító igent szerelmének, Gabennek. A magyar lemezlovas néhány napja már megsúgta a rajongóinak, hogy június 2-án lesz a nagy nap, és a meseszép karikagyűrűket is megmutatta az Instagram-oldalán, ám azt, hogy milyen menyasszonyi ruhát választott, mindvégig titokban tartotta – írja a Ripost.

Azonban az egyik vendég, a Dancing with the Starsból is ismert Hegyes Berci, aki egyébként az első táncot tanította be a szerelmespárnak, több felvételt is posztolt Vikiék esküvőjéről.

Nos, a DJ gyönyörűen festett a választott ruhában, és bár – érthető módon – némi izgatottság látszott az arcán, sugárzott a boldogságtól.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Facebook/Metzker.viktoria.5

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.