A Warner a mozipremierrel egyszerre küldi az HBO Maxre a jövő évi filmjeit

A Warner Bros. stúdió bejelentette, hogy – hasonlóan a Wonder Woman 1984-hez – minden 2021-es filmjük egyszerre debütál majd az amerikai mozikban és az HBO Maxen – Origó.

Forrás: origo.hu2020. 12. 06. 12:38
Gadot, Gal
-, 2020. november 19. A Warner Bros. Entertainment által közreadott kép Gal Gadot izraeli színésznõrõl a Wonder Woman 1984 címû film egyik jelenetében. A Warner Bros. filmstúdió 2020. november 19-én bejelentette, hogy december 25-én bemutatja a Wonder Woman 1984-et az HBO Max streamingszolgáltatónál és az amerikai mozikban is. Az akciófilmet eredetileg nyáron mutatták volna be, a koronavírus-járvány miatt azonban újra és újra elhalasztották a premiert. MTI/Warner Bros. Entertainment/AP/Clay Enos Fotó: Clay Enos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az alábbi filmek lesznek elérhetőek az HBO Maxen: Dűne, Mátrix 4., The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag, Godzilla vs. Kong, Space Jam: A New Legacy, és további tizenkét produkció.

 

A filmek egy hónapig, extra díj fizetése nélkül lesznek láthatóak a streamingszolgáltatón. A döntést az magyarázza, hogy stúdió arra számít, hogy az amerikai mozik jövőre is korlátozott kapacitással üzemelnek majd. Az HBO Max Magyarországon egyelőre nem elérhető, de a jövő év második felére Európában is tervezik az elindítását.

Gal Gadot izraeli színésznő a Wonder Woman 1984 egyik jelenetében
Fotó: MTI/Warner Bros. Entertainment/AP/Clay Enos

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Újabb két hollywoodi film premierjét halasztották el

A Halál a Níluson című, új sztárszereposztással forgatott Agatha Christie-adaptációt és a Ryan Reynoldsszal készült Free Guy című akcióvígjátékot sem mutatják be a téli ünnepek alatt a pandémia miatt – írta az Origó.

A Walt Disney Co. csütörtökön jelentette be, hogy a Gal Gadot és Kenneth Branagh főszereplésével készült Halál a Níluson mozis forgalmazását bizonytalan időre elhalasztották. A krimi Észak-Amerikában december 18-tól került volna a mozikba.A Free Guy forgalmazása december 11-én kezdődött volna Amerikában, de a stúdió ezt a bemutatót is törölte. Jelenleg már csupán egyetlen hollywoodi szuperprodukció szerepel az ünnepi naptárban: a Warner Bros. még kitart a Wonder Woman 1984 című filmje december 25-i bemutatása mellett.

A Disney csütörtöki bejelentésére azt követően került sor, hogy egy sor európai ország, köztük Nagy-Britannia, Olaszország és Franciaország újra szigorú karanténszabályokat vezetett be a koronavírus-járvány terjedése miatt. Az Egyesült Államok legnagyobb mozis piacai, New York és Los Angeles pedig március óta továbbra is zárva vannak. A Variety.com adatai szerint az amerikai moziknak nagyjából az 50 százaléka van jelenleg nyitva.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.