Dal született Siklósi Örs emlékére + videó

Mesélnék címmel jelent meg szerda este a Fatal Error zenekar legújabb klipes dala az AWS frontembere emlékére.

Forrás: origo.hu2021. 02. 25. 11:26
Siklsi rs;
Dal született Siklósi Örs emlékére Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mesélnék címmel jelent meg szerda este a Fatal Error zenekar legújabb klipes dala, amit az AWS február elején meghalt, fiatal frontemberének ajánlottak a zenészek – olvasható az Origón.

 

A Fatal Error dalt írt Siklósi Örs emlékére
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Új dallal jelentkezett a Fatal Error zenekar. A Mesélnék egy szívhez szóló, lírai szerzemény, amelyben egyetlen akusztikus gitár és egy zongora kíséri az éneket. A videóban a bandatagok közül csupán ketten, a billentyűs Balázs Mihály és a frontember Rimóczi Zsolt szerepelnek – a felvételen az ő közös játékukat láthatjuk egy stúdió félhomályában, meghitt közegben.

A bensőséges hangulatú klipes nóta valójában egy igen személyes szerzemény: a zenészek ezzel a dallal emlékeznek az AWS fiatalon elhunyt énekesére, Siklósi Örsre – írja a Blikk.

Az eredeti cikket ITT olvashatja el.

Nagy Feró fia szívszorító szavakkal emlékezett Siklósi Örsre

Nagy Hunort, Nagy Feró fiát különleges kapcsolat fűzte az AWS-hez, valamint a pénteken elhunyt Siklósi Örshöz.

Mélységesen összetörte Siklósi Örs halála Nagy Feró fiát. Nagy Hunor a hivatalos Facebook-oldalán emlékezett meg az AWS 29 évesen elhunyt frontemberéről.

Nagy Hunor bejegyzéséből nem csak az derült ki, hogy rendkívül nagyra tartotta az énekest szakmailag és emberileg, de az is, hogy miként működtek együtt egy projektben Siklósi Örs halála előtt nem sokkal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.