Dobó Kata kislánya is feltűnik a színésznő új filmjében

A Kölcsönlakás sikere után mesefilmet rendez Dobó Kata. A színes, jelmezes képi világban néhány képkocka erejéig feltűnik a rendező kislánya, Szofi is.

Forrás: MW2020. 10. 01. 14:20
DOB Kata
Fót, 2018. június 7. Dobó Kata rendezõ a Kölcsönlakás címû film forgatásán Mafilm a fóti stúdiójában 2018. június 7-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szivárványszínű gyerekek, élő gombalányok és slágergyanús dalok – gyerekkorunk fantáziavilágát idézi vissza Dobó Kata második filmje, az El a kezekkel a papámtól! című mozi. A jövőre mozikba kerülő film forgatási munkálataiba a Bors tekintett bele.

Dobó Kata rendezõ Mafilm a fóti stúdiójában
MTI Fotó: Máthé Zoltán

A nagy sikerű Kölcsönlakás után a rendező ifjúsági témához nyúlt.

Helmeczy Dorottya producer hívott fel a Megafilmtől ennek a filmnek az ötletével. Mesét rendezni fantasztikus dolog, főleg, hogy elképzelt múltba utazunk el, nekünk kellett hónapok alatt a fantáziánkból megteremteni ezt a világot. Minden este mesélek Szofinak, szereti és igénye is van rá. Nagyon várja ezt a sztorit. Pici statisztaszerepet vállalt is a filmben

– mesélte Dobó Kata, aki azt is elárulta, hogy a Grimm mesék voltak a gyerekkora kedvencei – írja a szoljon.hu.

Újabb magyar film

Korábbi cikkünkben egy újabb magyar film forgatásáról adtunk hírt. A játszma című kémfilm forgatása Fazakas Péter rendezésében zajlik. A részletekért és további szereplőkért olvassa el cikkünket!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.