Emma Thompson is szerepel a Matilda-musicalben

Az Oscar-díjas színésznő az igazgató szerepét kapta a Netflix számára készülő musicalfilmben.

Forrás: MTI2021. 01. 15. 17:13
Thompson, Emma
Emma Thompson az igazgató szerepét kapta a filmben Fotó: ANDY RAIN Forrás: MTI/EPA/Andy Rain
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

A címszereplőt, Matildát a 11 éves Alisha Weir játssza.

A Matilda főhőse egy rendkívüli képességekkel rendelkező, könyvmoly kislány, aki szembeszáll a szüleivel és a gonosz iskolaigazgatóval, Trunchbull kisasszonnyal is. Emma Thompson az igazgató szerepét kapta a Working Title produkciójában készülő filmben, amit Matthew Warchus rendez – írta meg a deadline.com hollywoodi hírportál.

Emma Thompson az igazgató szerepét kapta a filmben
Fotó: MTI/EPA/Andy Rain

Warchus állította színpadra a regényből készült musicalt, az előadás 2012-ben hét Oliver-díjat és 2013-ban öt Tony-díjat kapott.

A filmet a Netflix forgalmazza világszerte.

Liam Neeson nagy vágya, hogy Qui-Gon Jinnként térhessen vissza

Az Elrabolva filmek sztárja 1999-ben a Baljós árnyakban tűnt fel, mint nagy hatalmú Jedi mester. Azonban George Lucas úgy vélte, halála nemes célt szolgálna, így Qui-Gon Jinn az életét áldozta, hogy legyőzze a Sith lovag Darth Mault, ezzel a rendező kiírta őt a Csillagok háborúja további részeiből.

Amióta a Diseny megvásárolta a Star Wars jogait, sorra gyártják a különböző spin-offokat, több kevesebb sikerrel. Egyik ilyen próbálkozásuk az Obi-Wan sorozat lesz, amiben nem csak Ewan McGregor tér vissza, hanem az ifjú Darth Vader, Hayden Christensen is, így nem lenne meglepő fordulat, ha valahogy Neeson karaktere is beköszönne a készülő szériába. A színész nemrég egy interjúban nyilatkozott a témát illetően – írja a Gamesradar.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.