Erdélyi Mónika megkapta az oltást és adott is valamit cserébe

Erdélyi Mónika nem csak úgy világgá kürtölte, hogy immár ő is felvette a koronavírus elleni oltást, de egész komolyan felmondta a történelemleckét is – írja a Ripost.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 05. 18. 21:21
null
Erdélyi Mónika is megkapta a védőoltást Fotó: R17 Forrás: TV2
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erdélyi Mónika ledobta az információs bombát legújabb posztjában, melyben tudatta követőivel, hogy megkapta a koronavírus elleni vakcinát. Ő ugyanis, nem csak egy fényképpel igazolta, hogy ő is egyike a közel 5 millió beoltottnak, de egy kis történelmi áttekintést is nyújtott.

Erdélyi Mónika is megkapta a védőoltást
Fotó: TV2

Az egykori műsorvezető, aki ma már leginkább a közösségi médiában és a YouTube-on mutat aktivitást, egész komoly kis szösszenetet rakott össze a vakcina feltalálásáról.

Érdekes olvasmány:

Köszönjük Mónika! – olvasható a Ripost online felületén.

2022 végére már a magyar fejlesztésű vakcina is rendelkezésre állhat

– Elindult a visszaszámlálás: száz nap múlva sor kerül a nemzeti oltóanyaggyár alapkőletételére Debrecenben – jelentette be a gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár az operatív törzs hétfői tájékoztatóján. György László hangsúlyozta: a gyógyszergyártás az egyik legjövedelmezőbb iparág a világban, tehát a hazai oltóanyaggyár – túl azon, hogy az itt élők egészségügyi érdekeit szolgálja – gazdasági szempontból is gyarapíthatja az országot, ráadásul a magyarok kreativitását megmozgató, nagy hozzáadott értéket teremteni és így magas béreket fizetni képes munkahelyeket hoz létre. Az államtitkár továbbá megerősítette, hogy a Debreceni Egyetemen rendelkezésre áll a szükséges tudás ahhoz, hogy az oltóanyaggyár 2022 végétől biztosítsa az önellátást a járványokkal és a fertőző betegségekkel szemben védő oltóanyagból a magyarok, illetve a Kárpát-medence számára.

– Ha minden a terveknek megfelelően halad, akkor a jövő év végére a magyar fejlesztésű, koronavírus elleni vakcina is rendelkezésre áll majd – erről már az országos tiszti főorvos beszélt. Müller Cecília elmondta: hazai oltóanyagot szeretnének kialakítani, azt a törzset felhasználva – beleértve a brit mutánst is –, ami jelenleg a lakosság körében általánosan előfordul. – Az oltóanyag hasonló lesz az influenzavírus elleni és az agyvelőgyulladás elleni oltáshoz – tudatta a szakember. A tiszti főorvos a járványügyi adatok kapcsán elmondta: a védőoltásoknak köszönhetően sikerült megtörni a járvány harmadik hullámát.

A cikk IDE kattintva olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.