Exkluzív helyen hozza világra gyermekét a magyar szépségkirálynő

Az egykori szépségkirálynő, Polgár Kriszta harmadik gyermekével várandós, elmondta, hogyan készül a szülésre – írja a Bors online kiadása.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 07. 27. 22:32
null
Polgár Kriszta családja hamarosan újabb taggal bővül Forrás: facebook.com/polgarkriszta
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Polgár Kriszta a várandóssága 29. hetében jár. Az egykori szépségkirálynő korábbi terhessége nem volt problémamentes, ugyanis mindkét alkalommal veszélyeztetett terhesként hordta ki a babáit. Mostanáig úgy tűnik, hogy – bár kímélnie kell magát – minden rendben van az anyukával és a picivel is, akit Amerikában hoz majd világra.

Borsos árak

A korábbi szépségkirálynő az Instagram-oldalán mesélt követőinek arról, előreláthatólag mi vár rá a szülés során. Kriszta többek között elmondta, hogy nagyon magas szintű az ellátás, ennek azonban igencsak megkérik az árát.

Polgár Kriszta családja hamarosan újabb taggal bővül

– Nem mondok pontos árakat, mert ez változó, de a kórházi ellátás százezertől akár több millió dollárig is terjedhet, abban az esetben, ha a baba hamarabb érkezik – tette hozzá Polgár Kriszta

Aggódik a jövő miatt

Kriszta elárulta, hogy a kórházak jól felszereltek, a betegek úgy érzik magukat, mintha csak egy exkluzív szállodában lennének és az orvosok valamint a nővérek is partnerként kezelik a pácienseket. A természetességre is nagy hangsúlyt fektetnek, ezzel kapcsolatosan Kriszta intim titkokat is elárult.

Itt nem végeznek gátmetszést, ha szakad, akkor utána orvosolják a problémát – mondta Kriszta, aki elárulta, hogy a két kisfiát gátvédelemmel hozta a világra, ezért nagyon bízik abban, hogy harmadik babája születésekor sem lesznek komplikációk. Igaz, láthatóan félelemmel tölti el a gondolat, hogy talán mégsem így lesz.

https://www.instagram.com/tv/CRzHuA4nxRJ/?utm_source=ig_embed

A korábbi szépségkirálynő szülési előkészületeiről szóló eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.