Harsányi Gábor a Kossuth-díjjal visszakapta az önbizalmát + videó

Harsányi Gábor kihasználta az elmúlt egy évet, és bár színpadra nem állhatott, megtalálta a módját, hogy imádott közönségével kapcsolatban maradjon. A Kossuth-díj újabb erőt adott neki, mellyel önbizalmát is visszakapta – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 03. 16. 19:14
Harsnyi Gbor
Harsányi Gábor 75 évesen kapta meg a Kossuth-díjat (A képen a színművész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában) Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre jobban hiányzik Harsányi Gábornak a színpad, bár most úszik a boldogságban, hiszen március 15-én Kossuth-díjjal jutalmazták munkásságáért. A színház nélküli időszakot azonban kihasználta, és közösségi oldalán „szórakoztatta” az érdeklőket. Rengeteg videót készített, melyek nem várt nézettséget hoztak számára.

Az immár Kossuth-díjas színművész a Borsnak elmondta, hogy sokáig elhanyagolta a hivatalos Facebook-oldalát, azonban a pandémia kezdete óta ismét komolyan elkezdett vele foglalkozni.

– Sok anyagot készítek oda, van olyan videóm, amit több mint ötszázezren néztek meg. Hatalmas boldogság számomra, hogy érdeklem az embereket. Ebben élem ki magam, amíg nem tér vissza a régi életünk. Megírtam már a Jó estét, nyár, jó estét, szerelem folytatását, és egy nagyon érdekes forgatókönyvön is dolgozom. A Kossuth-díjjal visszakaptam a kicsit leszorított önbizalmamat, tudom, érdemes tovább dolgoznom – avatta be a Borsot a terveibe Harsányi Gábor.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Harsányi Gábor 75 évesen kapta meg a Kossuth-díjat
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.