Letartóztatták John Malkovich fiát

Egy erőszakba fulladó tüntetésen vett részt Portlandben.

Forrás: MW2020. 09. 09. 18:46
null
Az amerikai színész a Műcsarnokban idézte fel az ikonikus képeket újraalkotó portrésorozat kihívásait Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves Loewy Malkovich-ot, egy elharapódzott Black Lives Matter tüntetésen tartóztatták le az oregoni Portland városában – adta hírül a hirado.hu.

A 300 fős illegális megmozdulás résztvevői közül 27 személy került őrizetbe, garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak vádjával – írja a New York Post.

A tüntetés a rendőrség épülete előtt vált agresszívvá, amikor a többségében fiatalok alkotta csoport kövekkel és üvegekkel dobálta a tisztviselőket, miközben az épület felgyújtásával fenyegetőztek. Végül könnygáz bevetésével sikerült eloszlatni a Molotov-koktélt dobáló tömeget.

Az informatikai fejlesztőként dolgozó ifjabb Malkovich elleni vádemelésről még nincs információ, azonban ő és társai szövetségi bűncselekmény elkövetése miatt tehetőek felelőssé – írja a beol.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.