Négyes stádiumú prosztatarákkal küzd a Jóbarátok színésze

James Michael Tyler tisztában van vele, hogy ezt a betegséget nem fogja tudni legyőzni.

Forrás: hirado.hu2021. 06. 22. 19:54
null
James Michael Tyler most először beszélt a betegségéről Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási siker volt a HBO-n debütáló Jóbarátok különkiadás, melyben 17 év után láthattuk együtt Jennifer Anistont, Lisa Kudrow-t, Courteney Coxot, David Schwimmert, Matt LeBlanc-t és Matthew Perryt.

Több meglepetésvendég is feltűnt a reunion epizódban, köztük a Gunthert alakító James Michael Tyler, aki azonban nem személyesen, hanem videóhívással kapcsolódott be a nosztalgiázásba. A színész eredetileg személyesen vett volna részt a műsorban, azonban a koronavírus okozta egy éves csúszás alatt annyira leromlott az állapota, ami nem tette lehetővé számára, hogy megölelhesse kollégáit.

James a hétfői Today show-ban vallotta be, hogy 2018 óta prosztatarákkal küzd, mely átterjedt a csontjaira is, ennek következményeképpen pedig deréktól lefelé lebénult. Amikor az orvosa egy vérképéből megállapította, hogy nagy a baj, még nem gondolt a legrosszabbra. A diagnózis után egy évig mondhatni normális életet tudott élni, reggel és este szedett egy-egy tablettát, aminek hatására már tünetei sem voltak. A pandémia alatt azonban kimaradt néhány kontroll, amikor is a rákos sejtek elkezdték megtámadni a csontjait.

James Michael Tyler most először beszélt a betegségéről
Fotó: Flickr

James tisztában van vele, hogy ezt a betegséget nem fogja tudni legyőzni, de örül, hogy részt vehetett a műsorban.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.