Suzi Quatro-t nagyon megviselte a koronavírus, de már lábadozik

A 70 esztendős énekesnő, Suzi Quatro a BBC Radio 2-nek beszélt arról, mennyit szenvedett a koronavírus-fertőzés következtében nála kialakult betegség miatt – írta meg a Bors online kiadása.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2020. 11. 28. 17:36
null
Forrás: Youtube (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Túlélte a világjárványt Suzi Quatro. A 70 éves világsztár a BBC Radio 2-nek elmondta, hogy a betegség minden energiáját felemésztette és soha nem érezte magát ilyen gyötrelmesen rosszul, mint az elmúlt napokban.

– 18 órát aludtam 24 órából az első 5 napon – mondta a világsztár, aki hozzátette, hogy naponta összesen kétszer tudott felkelni az ágyából és étvágya sem volt.

– A kávémnak fémes íze volt és még a megszokott reggeli pohár pezsgőmet sem kívántam. Olyan érzésem volt, mintha valaki bejött volna a szobámba és fejbevágott volna egy hatalmas kalapáccsal – panaszkodott a brit csatornának Suzi Quatro.

Az énekesnő egy családi vacsorát követően lett beteg. Az elején még influenzára gyanakodott, de hamarosan nagyon rosszul lett.

Az eredeti beszámoló IDE kattintva érhető el.

Suzi Quatro magyar felmenőkkel is rendelkezik

Korábban a Magyar Nemzet is írt arról, hogy a kemény rock első igazi frontasszonya 1950-ben született Detroitban. Anyja, Szaniszlay Helén a mai Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén látta meg a napvilágot. A kis Suzi kezébe olasz gyökerű dzsesszzenész apja adta a basszusgitárt. Hazájában is próbálkozott, de Angliában lett sikeres. A hetvenes évek egyik legismertebb szerzőpárosa, Chinn és Chapman dalai emelték fel őt is. A bőrruhában keménykedő, de egyúttal elsöprően bájos-csinos lány ezeken keresztül találta meg saját hangját. Kicsit fura, hogy ehhez képest a smokie-s Chris Normannel előadott diszkósláger, a Stumblin’ In lett a legismertebb száma.

https://www.youtube.com/watch?v=iGaF4tKUl0o

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.