Szürreális sorozattal jönnek a Bosszúállók sztárjai + videó

Két népszerű karakter tér vissza a képernyőre, a széria a Disney+ első Marvel-sorozata lesz.

Forrás: origo.hu2020. 09. 21. 18:34
JOHANSSON, Scarlett; Feige, Kevin; Hemsworth, Chris; Evans, Chris; Downey, Robert; Renner, Jeremy; Ruffalo, Mark
Los Angeles, 2019. április 24. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke és Chris Hemsworth ausztrál színész, Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, valamint Mark Ruffalo amerikai színészek, a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) címû amerikai szuperhõs akciófilm szereplõgárdájának tagjai (b-j) kézlenyomatuk megörökítése után a hollywoodi TCL Kínai színház elõtt 2019. április 23-án. MTI/EPA/Nina Prommer Fotó: Nina Prommer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei, rendhagyó Emmy-gála alatt mutatták be a WandaVision, vagyis a WandaVízió előzetesét, amely igen szürreálisra sikerült.

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke és Chris Hemsworth ausztrál színész, Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, valamint Mark Ruffalo amerikai színészek
MTI/EPA/Nina Prommer

A széria a Disney+ első Marvel-sorozata lesz – miután A Sólyom és a Tél Katonája forgatását el kellett halasztani a járvány miatt –, Elizabeth Olsen és Paul Bettany ismétlik meg benne korábbi szerepüket, vagyis viszontláthatjuk a Bosszúállók-filmekből ismert Wandát és Víziót.

Nézze meg a szokatlan ajánlót!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.