Trónok harca-maratonon vehetünk részt hamarosan

A Trónok harca a kétezres évek egyik legnépszerűbb sorozata volt, az USA-ban 45 millió nézőt és világszerte 207 területen történő forgalmazást eredményezett – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 04. 06. 17:25
trónok harca
Emilia Clarke, Daenerys Targaryen szerepében Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén áprilisban, a sorozatpremier 10. évfordulójának tiszteletére az HBO meghirdette a Vas Évforduló elnevezésű, egy hónapon át tartó ünnepségsorozatot, hogy megemlékezzenek az eredeti sorozatról, bevonják az ünneplésbe a szenvedélyes rajongókat, és fellelkesítsék a közönséget a franchise következő állomása, a 2022-ben érkező „House of Dragon„ iránt.

Emilia Clarke, Daenerys Targaryen szerepében
Fotó: Flickr

Magyarországon az évforduló alkalmából április 19-től az HBO3-on naponta végig nézhető egy-egy Trónok harca évad. Április 6-tól, tehát ma reggel óta pedig pedig egy exkluzív, eddig sosem látott talk show is elérhetővé vált az HBO GO-n Trónok Harca – Találkozó Conan O'Brian-nél címen. Kétrészes showműsor Conan O'Brian műsorvezetővel, amelyben újra láthatjuk a Trónok harcából Kit Haringtont, Emilia Clarke-ot, Sophie Turnert, Sean Beant, Jason Momoát, Mark Addyt és másokat, továbbá eredeti és „így készült” felvételeket.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

A Trónok harca szerzője új tartalombirodalmat hoz létre

George R. R. Martin ötéves szerződést írt alá az HBO-val: a Trónok harca szerzője új tartalombirodalmat hoz létre a televízió és streamingszolgáltatója, az HBO Max számára.

A The Hollywood Reporter szerint a négyszeres Emmy-díjas író készíti executive producerként az HBO számára a Who Fears Death című sorozatot, Nnedi Okorafor nigériai-amerikai író 2011 posztapokaliptikus regényének adaptációját, valamint Roger Zelazny Roadmarks című regényének feldolgozását is.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.