A Trónok harca szerzője új tartalombirodalmat hoz létre

George R. R. Martin ötéves szerződést írt alá az HBO-val.

Forrás: MTI2021. 03. 29. 13:58
'Game of Thrones' season 8 premiere
George R. R. Martin ötéves szerződést írt alá az HBO-val Fotó: WENN Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

George R. R. Martin ötéves szerződést írt alá az HBO-val: a Trónok harca szerzője új tartalombirodalmat hoz létre a televízió és streamingszolgáltatója, az HBO Max számára.

A The Hollywood Reporter szerint a négyszeres Emmy-díjas író készíti executive producerként az HBO számára a Who Fears Death című sorozatot, Nnedi Okorafor nigériai-amerikai író 2011 posztapokaliptikus regényének adaptációját, valamint Roger Zelazny Roadmarks című regényének feldolgozását is.

A Trónok harca szerzője új tartalombirodalmat hoz létre
Fotó: Reuters

A hónap elején jelentették be, hogy a csatornánál újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül. Ezzel ötre bővül a Trónok harcához kötődő előzménysorozatok száma.

Mindezek mellett egy felnőtteknek szánt animációs sorozatot is terveznek a Trónok harca nyomán, ennek cselekményét azonban még nem jelentették be.

Újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál a George R. R. Martin által megteremtett fantáziavilágra épülve – számolt be a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A 9 Voyages munkacímen futó egyik projektet a Róma című népszerű sorozat készítője, Bruno Heller jegyzi. A történet középpontjában Lord Corlys Velaryon, más néven a Tengeri kígyó, a Velaryon-ház feje áll. A karakter megjelenik a már korábban bejelentett Trónok harca-spinoffban, a House of the Dragonben is, amelyben Steve Toussaint fogja alakítani.

A második projekt a 10,000 Ships munkacímet viseli és Nymeriának, a harcos királynőnek, a Martell-ház ősének alakja köré épül. Az ő története nagyjából 1000 évvel korábban játszódik, mint az eredeti Trónok harca-sorozat, ami azt jelenti, hogy minden folyamatban lévő előzménysorozatnál korábbra kalauzolja majd el a nézőket Westeros történetében.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.