Újabb előzetest kapott Hosszú Katinka dokufilmje

Második éve forog a Katinka c. hivatalos életrajzi dokumentumfilm, amely a tokiói olimpiáig követi nyomon a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka sport- és magánéletét.

Forrás: vg.hu2021. 04. 01. 12:54
null
Hosszú Katinka nem fog lehajtott fejjel járni Fotó: Derencsényi István Forrás: MŰSZ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Második éve forog a Katinka c. hivatalos életrajzi dokumentumfilm, amely a tokiói olimpiáig követi nyomon a háromszoros olimpiai bajnok sport- és magánéletét. Az alkotók – Pálinkás Norbert rendező vezetésével – elkészítették a dokumentumfilm második teaserét – olvasható a vg.hu-n.

Az előzetes ezen a linken érhető el.

Hosszú Katinka dokumentumfilmje már két éve forog
Fotó: Derencsényi István / MŰSZ

 

A teaserrel kapcsolatban Hosszú Katinka kiemelte:

„Telitalálat ez a beharangozó, nekem nagyon tetszik. Tükrözi a filmet, azt az attitűdöt, ahogy a stáb dolgozik: mindent felvesznek, ami velem történik, a jót is, a rosszat is. Itt nem lehet színészkedni, a kamera mindenhová követ, mindenhol ott van, mindent felvesz, nem lehet becsapni. Szóval nincs más választásom: jól kell lennem és akkor tetszik a film, amit magamról látok. Ez most végre összejött: számomra a leglényegesebb, hogy újra tudok versenyezni, kifejezetten vidám vagyok és optimista. A versenyzés pszichológiai hadviselés is, nekem az a legfontosabb, hogy mentálisan jól legyek. Úgy érzem, hogy lassan, de biztosan minden a helyére kerül, Mátéval az élen sokan segítenek, szépen haladok a cél felé.”

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatja.

Több magyar úszó sorsa Hosszú Katinka kezében van

Tegnap hivatalossá vált, hogy kik azok az úszók, akik indulhatnak a májusi Európa-bajnokságon , Budapesten, és kik élveznek védettséget a tokiói olimpiai kvalifikációban. Utóbbiak táborába egyelőre nem nyert bebocsátást de Sós Csaba szövetségi kapitány lapunknak úgy fogalmazott a 35 éves klasszisról, hogy „nyeregben van”. Hosszú Katinka hitele pedig korlátlan, s rajta múlik, miben indul az olimpián, egyúttal az is, hogy ki marad le bizonyos számokról.

Fontos döntések születtek a Magyar Úszószövetség szerdai elnökségi ülésén. Kezdjük azzal, hogy hivatalossá vált, kik számítanak védettnek a tokiói olimpiai kvalifikációban. Sós Csaba szövetségi kapitány előre elmondta, hogy azok az úszók, akik a múlt heti országos bajnokság végén a magyar ranglista első két helyén állnak olimpiai A szintes időeredménnyel, megnyugodhatnak. Két kivételről ugyanakkor már ekkor említést tett, s tartotta a szavát: férfi 200 gyors- és 200 vegyesúszásban az egyaránt kvótás idővel rendelkező Kozma Dominik, illetve Cseh László még nem érezheti magát tokiói csapattagnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.