Tessék minket üldözni!

A „nem létező” Index azt írja, hogy a „betiltott” Klubrádió folytathatja. Tudja ezt valaki követni?

2020. 12. 30. 5:59
null
Fotó: Katona_Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már az Orbán-diktatúra sem a régi. Azt írja az Index, elképzelhető, mégsem szűnik meg a Klubrádió. A februárban lejáró frekvenciájukra rajtuk kívül két másik médiaszolgáltató pályázott, ám mindkettejük anyaga érvénytelen lett, így – ha a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által kért hiánypótlást teljesíti – a Klubrádiónak lehet esélye a frekvenciaengedélyre.

Emlékezetes: a médiahatóság szeptember 11-én közölte: ismételt jogsértés miatt nem újítják meg automatikusan a Klubrádió frekvenciaengedélyét. A rádió vezérigazgatója, Stock Richárd több médiának úgy nyilatkozott, harcolni fognak a frekvenciáért.

No pasaran!

Erre most tessék: a „nem létező” Index azt írja, hogy a „betiltott” Klubrádió folytathatja (így talán az „elüldözött, megszüntetett” CEU-n is hallgathatják a csatornát). Tudja ezt valaki követni?

Egy kommentelő kérdezi: „Vajon ezek után visszautalják-e azt a több száz milliót, amit a hallgatók pont azért küldtek, mert a rádió mindennap azt jajgatta, hogy megszűnnek? Vagy drága Bolgár úrék már elköltötték a dohányt?” Bizony, nagy lehet most a fejtörés odaát: kinek az eltiprása ellen fognak tüntetni ezután? Mert hőbörögni csak kell valamiért. A frontok változhatnak, de a hőbörgés örök. És az igazi ellenálló tudja, hol a helye, hol kell barikádot emelni. Tessék minket üldözni! Kell, hogy valami nagyot szóljon, bármi legyen is az.

Szegény Láriferi, megint törheti a fejét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.