időjárás 6°C Andor , András 2023. november 30.
logo

Gulyás Gergely: A kormány döntött, marad a kamatstop

Tessék minket üldözni!

Pilhál György
2020.12.30. 05:59
Tessék minket üldözni!

Már az Orbán-diktatúra sem a régi. Azt írja az Index, elképzelhető, mégsem szűnik meg a Klubrádió. A februárban lejáró frekvenciájukra rajtuk kívül két másik médiaszolgáltató pályázott, ám mindkettejük anyaga érvénytelen lett, így – ha a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által kért hiánypótlást teljesíti – a Klubrádiónak lehet esélye a frekvenciaengedélyre.

Emlékezetes: a médiahatóság szeptember 11-én közölte: ismételt jogsértés miatt nem újítják meg automatikusan a Klubrádió frekvenciaengedélyét. A rádió vezérigazgatója, Stock Richárd több médiának úgy nyilatkozott, harcolni fognak a frekvenciáért.

No pasaran!

Erre most tessék: a „nem létező” Index azt írja, hogy a „betiltott” Klubrádió folytathatja (így talán az „elüldözött, megszüntetett” CEU-n is hallgathatják a csatornát). Tudja ezt valaki követni?

Egy kommentelő kérdezi: „Vajon ezek után visszautalják-e azt a több száz milliót, amit a hallgatók pont azért küldtek, mert a rádió mindennap azt jajgatta, hogy megszűnnek? Vagy drága Bolgár úrék már elköltötték a dohányt?” Bizony, nagy lehet most a fejtörés odaát: kinek az eltiprása ellen fognak tüntetni ezután? Mert hőbörögni csak kell valamiért. A frontok változhatnak, de a hőbörgés örök. És az igazi ellenálló tudja, hol a helye, hol kell barikádot emelni. Tessék minket üldözni! Kell, hogy valami nagyot szóljon, bármi legyen is az.

Szegény Láriferi, megint törheti a fejét.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.