A Ballik politikai fajtalankodása

Nyíltan ömlik az életellenes LMBTQ(STB.)-propaganda a Gyurcsány vezette hazafiatlan népfront Jakab-frakciójának lakájmédiájából.

Ágoston Balázs
2021. 06. 07. 13:00
Gyurcsny Ferenc
Budapest, 2015. július 11. A Demokratikus Koalíció (DK) transzparensei a 20. jubileumi Budapest Pride felvonuláson 2015. július 11-én. Jobbra Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyíltan ömlik az életellenes LMBTQ(STB.)-propaganda a Gyurcsány vezette hazafiatlan népfront Jakab-frakciójának lakájmédiájából. A nemzetellenes, liberálkommunista társaság hivatalos szócsöve, a Ballik kommunikációs igazgatója, Béres Ferenc Attila vezette alapítvány által jegyzett Alfahír nyáladzó lelkesedéssel magasztalja a politikai és intellektuális pedofíliát, tökéletesen körbelihegve az éppen gyermeknapra időzítve megjelentetett Micsoda család! című propagandakiadványt, egy beteg amerikai „író” lélekmérgezésének fordítását.

A gyermekeket veszélyeztető szélsőséges csaholás műfaja interjú, melyben a Ballik egyik zsurnálaktivistája, bizonyos Köller Kristóf kérdez alá a gyomorforgató propagandakönyv szerkesztőjének, Nagy M. Boldizsárnak. Ilyeneket például: „Miért kellett erre idehaza 2021-ig várnunk?” vagy „Egy mesekönyv hosszú távon képes lehet arra, hogy az ilyen, társadalom által felhúzott magas falakat ledöntse?”

Nagy M. pedig így lelkendezik a ballikos lakájmédiában: „[A könyv] teljesen más formában foglalkozik a témával. Nála a maguk természetességében jelennek meg az LMBTQ-párok. […] Jólesik végre látni, hogy ilyen is van! […] Sok dologról kell még beszélnünk ahhoz, hogy túllépjünk ezeken a problémákon, és ezt tényleg gyerekkorban kell elkezdeni, hogy az új generációk már kritikusan viszonyuljanak ennek a sokak számára mérgező rendszernek az értékrendjéhez.”

Persze kár ezen meglepődni, ez már a sokadik eset, hogy a mandátumokért, a jó kis parlamenti fizetésekért Gyurcsánnyal is boldogan politikai fajtalankodást folytató gyomorforgató frakció propagandája nyíltan odaáll a gyermekeket mentálisan megrontó, életellenes gazemberség mellé. Márciusban ugyancsak a liberálkommunista karrieristák hivatalos szócsöve, vagyis az Alfahír aposztrofálta „a kirekesztésnek véget vetni szándékozó rendezvényként” a tavaly szerencsére elmaradt provokatív LMBTQ(STB.)-tüntetést egy jelentéktelen „írónővel” fecserészve, az alaptörvény családvédelmi módosítása miatt azt a szokásos hazugságot felvetve, hogy az árva gyerekek „lehet, hogy pont emiatt nem nőhetnek fel szeretetben”. A jelentéktelen „írónő” pedig természetesen kontrázott a bizonyos Laszkács Denise által felkínált hamisságra, példátlan gonoszságnak nevezve a gyermekek elemi érdekét védő törvényhozást.

Ne tévesszen meg senkit, hogy az operett-Szamuely az őt mozgalmi feladatból futtató globalista propagandaoldalnak, a Telex.hu-nak márciusban azt bizonygatta, hogy ő a maga részéről nem híve a nyelvpolitikai hazugsággal szivárványcsaládnak nevezett, valójában a gyermekek egészséges, normális fejlődéshez való jogát cinikus kérkedéssel tagadó aberrációnak. Ő bármit és bárminek az ellenkezőjét is elmondja Marosán György stílusában. Hazudik reggel, délben meg este, ahogy a főnöke. Nincsenek ugyanis elvei, sem lelkiismerete, csak beteges gyűlölete és karriervágya. Mindez tehát egyáltalán nem meglepő a magyar politikatörténet leglátványosabb árulását bemutató liberálkommunista frakciótól.

Az alaptörvény tisztán, világosan és nagyon helyesen, a megmásíthatatlan valóságnak megfelelően kimondja: „Minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz. […] Minden gyermeknek joga van a születési nemének megfelelő önazonossághoz, melynek része, hogy védelmet élvezzen a testi-lelki integritása ellen ható szellemi vagy biológiai beavatkozásokkal szemben.”

Ebből fakadóan a magyar államnak hivatalból kötelessége szigorúan fellépni az abnormális LMBTQ(STB.)-propaganda ellen. Ez ugyanis, ismételjük meg erőteljesen, nyílt politikai pedofília, életellenes bűntett, aminek terjesztésében a kezdeményezők és a propagandisták egyformán bűnösök. A gyermekeket, vagyis a magyar jövőt veszélyeztető szélsőséges, sátáni ihletésű gyalázatot ezért zéró toleranciával, drasztikus intézkedésekkel el kell fojtani és meg kell torolni.

A szerző újságíró

A borítóképen: A Demokratikus Koalíció (DK) transzparensei a 20. jubileumi Budapest Pride felvonuláson 2015. július 11-én. Jobbra Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.