Az AS Roma érdeklődik Torghelle iránt?

Olasz lapértesülések szerint az AS Roma érdeklődik a Crystal Palace magyar csatára, Torghelle Sándor iránt. A sports.it egyik cikkében Cassanóhoz hasonlítja a magyar támadót (sőt, nemes egyszerűséggel csak a Kelet Cassanójaként aposztrofálja), és leírja, hogy az olasz fővárosi gárda fiatal tehetségekkel próbálja meg pótolni a csapattól szinte biztosan távozó Cassanót, valamint a távozáson gondolkodó Tottit.

MNO
2004. 12. 13. 8:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik ilyen kiszemelt lehet a Crystal Palace magyar légiósa is, aki a cikkíró szerint ideális vétel lehet az anyagi gondokkal küzdő Roma számára, hiszen aránylag olcsó, és a fizetése sem közelíti meg a sztárokét.

- Én is csak az internetes cikk kapcsán hallottam a dologról, bővebbet tehát nem tudok mondani – mondta az nb1.hu felvetésre Torghelle. – Már azt is nagy megtiszteltetésnek tartanám, ha valóban igaz lenne, hogy felmerült a nevem az olasz csapatnál, de mivel Cassanóval nem is azonos poszton játszom, ezért megkérdőjelezhető a cikk igazságtartalma. (nb1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.