Olajügy: ismét elítélték Flaisz Ferencet

Adócsalás miatt egy év nyolc hónapi, felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Flaisz Ferencet, a parlamenti olajtanú, Nógrádi Zsolt vallomásában is szereplő üzletembert - jelenti a HavariaPress.

MNO
2004. 12. 14. 19:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kalocsai bíróság szerint Flaisz érsekhalmi pincészetében 1998-ban több százezer liternyi rossz minőségű bort talált a pénzügyőrség. Flaisz Ferenc ártatlannak mondta magát, és felmentéséért fellebbezett, az ügyészség viszont elfogadta az ítéletet, amit 4 évi próbaidőre felfüggesztett a bíróság.

Az egyelőre nem jogerős döntés szerint a kiskunsági vállalkozónak ötmillió forintot is meg kell fizetnie az állam részére. A férfit egyébként a cukorcefre-gyanús fogást követően eredetileg mintegy négymilliárd forintos büntetéssel fenyegette meg a pénzügyőrség.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.