Az ügyész lefokozást és felfüggesztett börtönt kér Molnárra

MNO
2005. 01. 05. 13:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lefokozást, felfüggesztett börtönt, valamint pénz-mellékbüntetést kért a minősített vesztegetéssel és más bűncselekményekkel vádolt Molnár Csaba rendőrezredesre az ügyész perbeszédében a Fővárosi Bíróságon. A vád szerint Molnár az ORFK pénzmosás elleni osztályának vezetőjeként 2003 nyarán ajándékot fogadott el egy pénzváltással foglalkozó magyar-szír állampolgártól. Cserébe, hivatali kötelességét megszegve, jogtalan előnyhöz juttatta, államtitokká minősített információkat adott át neki pénzmosásgyanús esetekre vonatkozó bejelentésekről. A rendőrtiszt az eljárás során mindvégig tagadta az ellene felhozott vádakat. (Híradó)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.