Páva Zoltán házáig fut a felújított köblényi aszfalt

Páva Zoltán komlói polgármester üdülőjéig készítették el a Baranya megyei Köblény településen az útfelújíást. A választókerület fideszes elnöke szerint érdekes, hogy a településen évtizedek óta nem végeztek hasonló volumenű munkálatokat. Páva Zoltán nem tud arról, hogy meddig tart a felújított út.

2005. 11. 18. 11:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Útfelújítást végeztek a Baranya megyei Köblény településen, az új aszfaltot azonban csak a település határáig, Páva Zoltán komlói polgármester üdülőjéig fektették le.

Polics József, a választókerület fideszes elnöke elmondta, több mint érdekes, talán visszataszító is, hogy azon a településen, ahol évek, évtizedek óta nem végeztek hasonló volumenű munkálatokat, csak Páva Zoltán házáig fektették le az új aszfaltot, s abból a település törzslakossága kimaradt.

Polics József elmondta, az útfelújítás körülményeiről névtelen lakossági bejelentés alapján értesültek. Az ellenzéki politikus felháborítónak tartja, hogy arra volt minden bizonnyal állami pénz, hogy az útfelítást a zártkerti üdülőövezetben Páva Zoltán ingatlanáig elvégezzék, de arra nem, hogy a törzslakosság számára is kátyúzzanak.

Megkerestük Kiss Gyulát, Köblény polgármesterét, aki nem kívánt nyilatkozni az útfelújítás körülményeiről. Páva Zoltán ellenben azt közölte, nem tud arról, hogy meddig végezték el az útfelújítást, de az biztos, nincs aközött összefüggés, hogy hol van az ő ingatlana, és hogy meddig fektették le az új aszfaltot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.