Nyomozás a balkányi hivatal gazdálkodásával kapcsolatban

Nyomozás folyik a balkányi polgármesteri hivatal gazdálkodásával kapcsolatban, amelyet a rendőrség illetékese is megerősített. Az eljárást felügyelő ügyészség azt is tudni véli, hogy van olyan vizsgálat, amely érinti a helyi MSZP-s polgármestert is. A rendőrség azonban azt közölte, hogy egyelőre konkrét személlyel kapcsolatban nem merült fel büntetőjogi felelősség.

Magyar Nemzet
2006. 05. 23. 22:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunknak megerősítette a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivője, hogy nyomozás folyik a balkányi polgármesteri hivatal gazdálkodásával kapcsolatban. – Az ügyészség csak felügyeli a nyomozást, amelyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság folytat, a részletekről ők tudnak tájékoztatást adni – jegyezte meg Szilágyi László szóvivő, aki ugyanakkor elismerte, hogy van egy olyan nyomozás, amely érinti a balkányi polgármestert is. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Fülöp Gergely ezzel szemben azt mondta, hogy egyelőre konkrét személy büntetőjogi felelőssége nem merült fel a nyomozás során. A referens továbbiakat nem kívánt elárulni az ügyről.

A Fidesz választókerületi elnöke megjegyezte, már hónapokkal ezelőtt hallott az eljárás megkezdéséről. – Bízom benne, hogy a nyomozó hatóságok minél hamarabb eredménnyel le fogják zárni az ügyet – szögezte le Tóth András országgyűlési képviselő. A politikus reményét fejezte ki, hogy a politika nem szól közbe, s így kiderülhet az igazság. Marjánné Rinyu Ilonát, Balkány szocialista polgármesterét nem tudtuk utolérni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.