időjárás 6°C Vilma 2022. december 5.
logo

Kiégett a hajléktalan bódéja

MNO
2008.09.29. 12:01

Kiégett egy út menti alumínium bódé vasárnap késő este Szentestől néhány kilométerre Magyartés felé - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Csongrád Megyei RFK sajtószolgálatától.

Kiégett egy út menti alumínium bódé vasárnap késő este Szentestől néhány kilométerre Magyartés felé – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Csongrád Megyei RFK sajtószolgálatától. A rendőrség a bejelentést követően – a tűzoltókkal együtt – azonnal a helyszínre sietett. A bódé egyébként lakott volt, ugyanis egy 64 esztendős hajléktalan húzta meg itt magát. Az idős embernek bár sikerült kimenekülnie a lángok elől, azonban a lábán égési sérüléseket szenvedett. Őt a mentő kórházba szállította.

A tüzet a kiérkező lánglovagok tűzoltók eloltották. Az elsődleges vizsgálatok szerint a bódéban lakó férfi feltehetően bent dohányzott, és a leejtett égő cigaretta, vagy annak leesett parazsa lobbanthatta lángra a bent tárolt éghető holmikat. Az eset körülményeit a Szentesi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.